[Bild] Smartbudget logo

Den 28:e februari stänger vi ned Smartbudget


I juli 2019 informerade vi dig om att Smartbudget skulle komma att stängas ned runt årsskiftet. Denna information har även visats som ett meddelande när man varit inloggad i Smartbudget.


I mailet lovade vi att du skulle bli informerad om ett exakt datum för nedstängning ett par veckor innan, så att du i god tid kan spara ned din information som du har i Smartbudget.


Om du önskar kan du nu exportera alla din data till Excel-format (xlsx). Detta inkluderar budget, kassabok, avtal, lån, tillgångar och sparmål. I Excel-dokumentet är allting uppdelat i separata flikar.Så här sparar du din information

  • Logga in på ditt konto i Smartbudget.
  • Gå till inställningar och sedan användaruppgifter.
  • Längst ned på sidan finns en rubrik ""Export av data"". Tryck på "Starta export".

Om du stöter på några problem vid export, kontakta oss på kundtjanst@smartbudget.se.


Vad händer med min data efter att ni stänger ner Smartbudget?

All data kommer att raderas 30 dagar efter att vi stänger ned Smartbudget. Vi kommer efter det inte kunna återskapa din data. Så se till att göra din export så fort som möjligt om du vill ha kvar din data. Det går självklart bra att ta bort ditt konto direkt efter att du gjort en export, då raderas din data direkt.


Vi vill än en gång tacka alla er som använt Smartbudget någon gång under dessa 10 år!Hälsningar

Andreas och Joacim,
Grundare och skapare av Smartbudget och Zlantar.


Ps. Prova gärna Zlantar. Vi vet att Zlantar inte är precis som Smartbudget, men vi lägger till nya bra funktioner hela tiden. Om du testade Zlantar i början är du mer än välkommen att prova igen för att se om någon funktion du saknade finns nu.Följ oss

Följ oss gärna på Facebook eller på Twitter. Där berättar vi om alla nyheter och förändringar.


[Bild] Följ oss på Facebook Facebook
[Bild] Följ oss på Twitter Twitter