OBS! Smartbudget stängdes ned den 28e februari. Mer info här.

Vad tycker våra användare?

Vi brinner för att jobba med Smartbudget och vi verkligen älskar era kommentarer. Både när ni ger kritik, feedback och framförallt när ni berättar att ni gillar tjänsten, och nu vet vi att ni är många där ute som uppskattar det vi gör.

Nedan kan ni läsa ett axplock från några av kommentarerna* som vi fått på bara några få månader. Hoppas detta kan inspirera till att fler provar Smartbudget.Ni har fått våra tonåringar att hålla koll på sina pengar, frivilligt och utan tjat. Ni är guld värda.

Tummen upp för det fina och smarta gränssnittet. Det avgjorde mitt val av verktyg.

Bästa verktyget som finns där ute för privatekonomi

En enkel, smidig och användbar tjänst, med ett väldigt användarvänligt användargränssnitt.

Jag tycker att det är så roligt att arbeta med smartbudgeten. Det lugnar nerverna för en nybliven "passionär" och jag känner mig så proffsig!

Hej! Jag måste säga att detta var ett väldigt lätt sätt för dom som inte kan något om budget och sådant! Tack för all hjälp.

Jättebra funktioner på smartbudget! Det här har jag saknat. Bra att det inte kostar.

Tackar för ett bra program... har suttit med det hela dan =)

Jag tycker sidan är mycket bra! Först kom jag inte in men jag fick snabb hjälp via mail! Lättöverskådligt och lätt att arbeta med. Tack!

Helt suverän tjänst, lättanvänd o snygg grafik.

Hej, testade precis er "smartbudget". Tyckte den var väldigt trevlig och lättanvänd. Studentmallen var rolig. Enkelt att ändra saker också.

Jättebra, funktionellt, bra översikt, toppen helt enkelt!

Verkar vara ett bra program ska genast tipsa min dotter som flyttat hemifrån att prova detta för att få lite bättre koll. Ska även testa själv.

Hurra! Enkel och smart budget som jag klarade av på första försöket. Gillar när det är bra pedagogiskt upplagt! Ser fram emot att använda detta i vår familj!

Vill bara ge beröm för en fantastisk tjänst och ett riktigt bra upplägg. En clean, lättöverskådlig och lättanvänd sida.

Fantastiskt bra sida! Väldigt lättöversiktlig och lätt att använda!

Tycker den nya funktionen Lån och Skulder är suverän! Med hjälp av den upptäckte jag att jag har utrymme att amortera mer på mitt topplån.

Måste säga att det va en jäkla snabb & bra service på denhär sidan! Buggen fixades hur snabbt som helst. Tack :)

Helt okay pris för plustjänsten tycker jag. Skulle gärna anmäla mig om det inte var så att man är student och måste just hålla reda på pengarna.

Skitbra sida! Som student behöver man verkligen hjälp med budgeten!

Härligt initiativ det här. Jag är ganska trött på att det bara finns alternativ på engelska och som dessutom inte är inriktade på hur ekonomin funkar här i Sverige.

Hej! Jag tyckte smartbudget såg snyggt ut, undrar bara hur det kan vara GRATIS?


*Vi har valt att inte skriva ut vem som har lämnat kommentaren. Finns det några oklarheter eller om ni känner igen er kommentar och vill ha bort den är ni välkomna att kontakta oss.